N – La acest program nu se fac noi înscrieri în cea de a II-a rundă de admitere pentru sesiunea de admitere din iulie 2025.
FACULTATEA | PROGRAMUL DE STUDII | Nr. minim de locuri cu taxă pentru runda a II-a de admitere (sesiunea iulie 2025) | PROBA |
FACULTATEA DE DREPT ŞI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE | Administraţie publică | N | Proba 1: media examenului de bacalaureat (60%); Proba 2: cea mai mare notă obținută la disciplinele examenului de bacalaureat (dintre probele de evaluare susținute în scris) (40%). Pentru a fi declaraţi admişi candidaţii trebuie să promoveze şi Proba de evaluare a competențelor, probă finalizată cu Admis/ Respins. |
FACULTATEA DE ECONOMIE ADMINISTRAȚIE ȘI AFACERI | Economia comerţului, turismului şi serviciilor | 10 | Proba 1: media examenului de bacalaureat (60%); Proba 2: cea mai mare notă de la probele scrise ale examenului de bacalaureat (40%); Pentru a fi declarați admiși, candidații trebuie să promoveze și Proba de tevaluare a competențelor, probă finalizată cu Admis/ Respins. |
Administrarea afacerilor | 10 | ||
Contabilitate şi informatică de gestiune | 10 | ||
Asistenţă managerială şi administrativă | 10 | ||
FACULTATEA DE ISTORIE, GEOGRAFIE ȘI ȘTIINȚE SOCIALE | Geografie | 10 | Proba 1: Media Examenului de Bacalaureat: (50%) Proba 2: Nota cea mai mare obținută la probele scrise ale examenului de bacalaureat: (50%) Pentru a fi declarați admiși, candidații trebuie să promoveze – Proba de evaluare a competențelor, care va fi susținută de fiecare candidat în ziua înscrierii, și se va finaliza cu admis / respins. |
Geografia turismului | 10 | ||
FACULTATEA DE SILVICULTURĂ | Silvicultură | 32 | Proba 1: nota cea mai mare obţinută la probele scrise ale examenului de bacalaureat (50%) Proba 2: cea de-a 2-a notă dintre notele obţinute la probele scrise ale examenului de bacalaureat, în ordine descrescătoare (50%) Pentru a fi declarați admiși, candidații trebuie sa promoveze și o Probă de testare a competențelor, susținută sub formă de interviu în ziua înscrierii și finalizată cu Admis/Respins. |