Click pe numele programului de studii pentru a vedea probele.
Proba 1: media examenului de licenţă/diplomă (60%);
Proba 2: media ponderată a anilor de studiu (pentru absolvenţii care au terminat studiile în sistem cu credite) sau media generală a anilor de studiu (pentru absolvenţii care au terminat în sistem fără credite), (40%).
Pentru a fi declarați admiși candidații trebuie să promoveze și Proba de testare a cunoștințelor și capacităților cognitive, probă finalizată cu Admis/ Respins.
Proba 1: interviu privind testarea cunoştinţelor – (20%)
Proba 2: media examenului de licență – (80%)
Se activează numai în condițiile aprobărilor legale
Reprezintă capacitatea de școlarizare pe domeniu de studiu
Proba 1: Media examenului de licenţă/diplomă – (75%)
Proba 2: Interviu – (25%).
Interviul se susține în fiecare zi după înscriere și constă în susținerea unui proiect de cercetare din domeniul Ingineria produselor alimentare.
Proba 1 – media Examenului de Diplomă/ Licenţă – (30%)
Proba 2 – nota obţinută la interviul pentru testarea cunoștințelor și a capacităților cognitive din tematica specifică fiecărui masterat – (70%).
Proba 1 – media de la examenul de licenţă/ diplomă – (50%)
Proba 2 – interviu pentru testarea cunoştinţelor şi a capacităţilor cognitive – (50%)
Proba 1: Interviu care va fi susținut în ziua înscrierii finalizat cu Admis/Respins
Proba 2: Media examenului de diplomă/licenţă – (100%)
Proba 1: Interviu de testare a cunoştinţelor, a capacităţilor cognitive şi a competenţei lingvistice, finalizat cu Admis/ Respins
Proba 2: Media examenului de licenţă/ diplomă – (100%)
Proba 1: Interviu privind testarea cunoștințelor și a capacităților cognitive – (50%)
Proba 2: media examenului de licență – (50%)
Proba 1: probă orală pentru testarea cunoştinţelor şi a capacităţilor cognitive – (20%)
Proba 2: media generală a examenului de diplomă/ licenţă – (80%)
Proba 1: media examenului de licenţă/diplomă – (100%);
Proba 2: proba de testare a cunoştinţelor specifice domeniului, finalizată cu Admis / Respins.
Proba 1: Interviu privind testarea cunoștințelor și a capacităților cognitive notat cu admis/respins
Proba 2: Media de admitere este media examenului de diplomă/licență.
Pentru programul de studiu Resilience in Education Admiterea se va realiza în conformitate cu respectarea cerințelor propuse în cadrul Proiectului Erasmus Mundus Joint Master in Resilience in Educational Contexts -EMJM FLOURISH – https://flourishproject.mt/